Måndag....

Åter måndag, det bara går runt, runt hela tiden. Är det bara jag eller går tiden fortare när man blir äldre?
Har mest slappat mig genom denna förmiddag men det är jag värd efter alla födelsedagar och övrigt som har varit de sista dagarna.
Ska nog försöka mig på lite träning och sedan en skön dusch innan det är dags att styra näsan mot Hagby Ängar...
Tänkte ni skulle få se en bild från cupen i helgen...

Härligt underlag.......De har plogat av snön innan match, det är helt sjukt !

Söndag 29/3

Jaha då var den här helgen snart till ända. Tänk vad fort tiden går när man är ledig. Känt mig trött hela dagen, kan kanske bero på att gårdagen bestod av fotbollscup UTE i Kumla. Efter cupen tog vi(Sandra och jag) en snabb sväng in  på IKEA för att handla upp lite av Sandras födelsedagspengar. 
Sedan hade vi middagsgäster med några vänner och deras härliga barn. kanske inte konstigt efter den dagen att man känner sig lite trött så här dagen efter.
Vid det här laget så vet ju alla att det snart är dags för veckans portion av skrattsalva....Wipeout börjar klockan åtta. innan dess måste jag se till att Hampus kommer i säng...så vi ses!!!

Onsdag 25/3

Hur kunde det vara så kallt imorse -14 det är ju snart April... Nu verkar dock solen tinat upp det mesta så jag tror nog att det blir en liten promenad innan jobbet.
Det värsta med att jobba onsdagar är att jag måste spela in Greys. Troligen hinner jag inte se  programmet ikväll...Suck älskar Greys det är sååå bra!!
Måste göra matlistan för nästa vecka idag eftersom vi har födelsedag imorgon. Tomas ska visserligen inte firas förrens på fredag tillsammans med Sandra men något blir det nog iaf.
Bäst att sätta fart innan tiden tar slut...

See you..

Tisdag 24/3

Brr vad kallt och kyligt det var ute trots att solen lyser på himlen.
Idag på min lediga dag har jag kostat på mig att inte göra så värst mycket. Har unnat mig en fika på stan med Madde. Det var skönt att bara vara och få prata en stund utan barnaöron som annars ständigt ska tjyvlyssna.


See you...

Måndag 23/3

Hej svejs...Lite piggare nu trots en till arbetsdag. Kan vara att jag har en HEEEL ledig dag i morgon. Hoppas bara att det är lite soligt så jag kan ta mig en stärkande promenad.


Kan det sluta komma mer snö nu...GENAST!!

Söndag 22/3

Äntligen så var den här arbetsdagen över också. Direkt efter jobbet stack Tomas och jag till martinvallen för att titta på när Sandras lag spelade träningsmatch i fotboll. Fy sjutton vad det snöade och var kallt. Näe nu får det ta och bli vår på riktigt snart!
Känner mig bara trött, trött och trött hela tiden och har liksom ingen ork över för att fixa och trixa. I veckan fyller både Tomas och Sandra år men just nu känner jag ingen lust att ordna med det. Hoppas lusten infinner sig snarast annars blir det en ganska dyster födelsedagsfest.
Ah det är lika bra at lägga sig raklång isoffan och invänta Wipeout. Då kanske jag känner mig lite bättre till mods efter några skrattsalvor på deltagarnas bekostnad...

See you...

Fredag 20/3

Så har man städat, fixat och handlat då. Nu känner jag mig ganska så nöjd men trööött....Snark blir det nog i soffan i kväll tyvärr.
Har förberett en ost och skinkpaj till lite senare och det ska bli gott.
Det blir nog en ganska lugn kväll eftersom Sandra och Tomas ska till Västerås tidigt i morgon för att spela ishockeycup. Det är ju förstås bara Sandra som ska spela men Tomas behöver vara med och skjutsa.
Hampus ska sova hos farmor och Danne och själv så ska jag jobba imorgon till sena kvällen.
Det är enbart Emelie som kan nattsudda idag men jag hoppas att hon låter bli det så vi andra kan få våran välbehövda sömn.

See you...

Torsdag 19/3

En liten uppdatering. Igår kväll var jag och Hampus hos käre mor och fick oss lite att äta. Hon har äntligen fixat så hon kan gå ut på internet så jag visade henne runt lite i cyberspace. En helt ny värld har öppnat sig för henne nu så  ser jag inte röken av henne utan får vackert sitta och vänta på mail hädanefter....Nää kanske inte riktigt men man vet aldrig.
Har gått en promenad nu på morgonen och det kändes väldigt bra att få det "gjort" så det fanns tid över för annat innan jobbet börjar för dagen.
Ska fixa lite med disk och tvätt innan det blir dags för lunch.

See you...

Tisdag 17/3

Ska snart stranda i soffan efter en låång dag med ja gissa vad? Det börjar på huvud och slutar på värk. Idag igen tror snart att jag blir galen på den här skallen.
Har varit på mödravårdcentralen idag för en kort men obehaglig visit. Nää jag är inte gravid....Det är det där återkommande provet som skulle göras idag. Säger inget mer om det.
See you...

Måndag 16/3

Åter måndagmorgon vad ska man göra för att helgen som man är ledig ska bli lite längre?  Jag tar tacksamt emot alla förslag och ska beakta dom väl.....Vinnaren utses av en enhälldig jury bestående av mig själv.
Tomas har trixat och fixat i helgen så numera har vi en ny dator tror inte det syns men man vet ju aldrig. Första känslan däremot är att det är betydlig skillnad. Får återkomma senare om känslan förändras.
Nu vill han förstås ha en ny och platt skärm till datorn men dessa önskemål får bli just det, önskemål.
Tänkte  se Wipe out som jag spelat in så jag ska ordna mig en stor kopp kaffe med tillhörande smörgås och göra mig redo för ett jätte asgarv.Sist jag tittade vek jag mig av skratt. Jag vet har hört det förut att jag är skadeglad men vadå då??

See you..

Söndag 15/3

Neeej... Orkar inte mer, hur kunde det bli så här. Skönt att Örebrojuryn har god smak i alla fall. Folkets röster gav EMD bra utdelning men det räckte inte. Men hur tänker folk egentligen. Snälla, snälla tur att hon inte vann. Här hemma i soffan satt vi och bad att bara inte snälla vinner(Inte för att den inte är ok men hur ser framträdadandet ut??) Nu undrar jag bara hur det ska låta när svenska folket ska nynna till La voix(Hujeda mej vad illa det skär i mina öron redan nu..) Antagligen är det i år vi vinner fast synd att nästan ingen kan sjunga med(Inte många som behärskar opera)
Nog om detta nu ska jag ge mig ut i det vackra vädret..

See you...

Funderar...

Var ute och gick tillsammans med Emelie då vi "råkade" hamna på godisaffären. Väl där inne så pratades det om det alla talar om idag nämligen MELODIFESTIVALEN. När jag då fick höra vilka favoriterna var så fick jag nästan ångest. Tänk om någon av dessa två vann och ska vidare till den stora finalen. Vad ska världen tro om oss då?
Den ena Caroline af Ugglas, hon ser helhärjad ut och har hon inte ett sk. missbruksrörelsemönster(Långt ord. finns det?) Jag klarar inte att se människan. Det går bättre när man bara lyssnar.
Den andra favoriten är Malena who? För att citera Hampus när han hörde låten första gången: Varför skriker hon så?
 Jaq vet, ska vi ha någon chans i den stora finalen ska man kanske ha någon av dessa lite annorlunda låtar men jag tycker inte om dom bara så att ni vet!
Hoppas, hoppas att opionen har fel och sänder någon av de andra låtarna vidare...

Lördag 14/3

Morgonstund har guld i mun..eller hur brukar man säga?  Sitter i alla fall här nu med en kopp kaffe och har det ganska så bra.
Tomas är med Hampus på fotbollsträning så det är lugnt en stund till. Fast i ärlighetens namn är det inte lite väl tidigt att ha träning kl. 9.00 en lördagmorgon?
När de sedan kommer tillbaka har jag lovat att spela UNO med grabben. Han är en mästare på det kortspelet.

På eftermiddagen ska Sandra till Frövi på poolsamling i fotboll. Nu hoppas jag att vi kan fixa någon skjuts åt henne annars måste Tomas eller jag göra det. Då är frågan: Vad gör man i Frövi i flera timmar? Ser inte fram emot det.

Känner ni som jag att i dag smäller det? Det är final i Globen i kväll i melodifestivalen....Som jag har längtat!! Det är ganska så många bra låtar som tävlar så det känns ganska öppet vem som tar hem segern.
En favorit i våran familj är ändå EMD, det är nog den enda låt från finalfältet som spelas här hemma. Tycker att Sarah, Måns och Alcazar är rätt bra med...

See you...

Fredagen den trettonde...Nu igen!

Så var det fredag igen...den trettonde. Varit ledig idag med huvudvärk som den vanliga ingrediensen..Härligt..NOT!
Jag ska även vara ledig lördag och söndag(Helt otroligt skönt)
Efter vila och en kanna kaffe har jag fixat helgstädningen med halvöppna ögon(Då syns inte allt damm...Perfekt!)
Ikväll blir det Tv4 sittandes på ryggen för hela slanten. Innan dess tänkte jag tillbringa en stund framför datorn. Gäller att passa på när Tomas och Sandra är borta i några timmar.

see you...

Onsdag 11/3

Hej... Då var denna arbetsdag slut, gudars vad härligt nu väntar bara hemarbetet. fast vid närmare eftertanke så tror jag att jag sk***r i det i kväll. Känner för en lugn stund med Hampus och sen senare date med soffan kl. 21.00( Grey´s) Måste bara få säga att middagen idag som var kyckling inlindat med bacon blev jättegott. Nästa gång ska jag prova fetaost och svarta oliver i kycklingen, tror ni det blir ätbart? På tal om mat så är det nu dags för matlista nummer två här hemma. Den är på god väg och är nästan klar. Faktiskt så uppskattar även familjen det här med veckomatsedel så nu är det bara att fortsätta på den inslagna vägen...

Tisdag 10/3

Efter en seg förmiddag med huvudvärk som i veckor envist förföljt mig i stort sett alla dagar ser jag med tillförsikt fram emot eftermiddagen. Hade planerat att äta frukost vid Tvn, träna, duscha,  handla och jobba i just den ordningen men av att det har det bara blivit det första än så länge tack vare den bultande pannan. Jag tappar all lust och fokus när det blir så här...
Har nu strukturerat om lite i planeringen och beslutat att jag skippar träningen och går direkt till duschen istället. Hoppas att jag får nya krafter av det så att jag kommer ut som en ny människa från badrummet.


Längtar efter lite värme...

Senare samma dag...

Haha, ja jag vet man ska inte vara skadeglad. Särskilt inte när man just vunnit kampen mot sina barn...Men ändå, jag VANN! Inte med så mycket men, men det är poängen som räknas även om vinsten var knapp. Hampus verkade inte bry sig nämvärt han var glad bara att få spela. Nästa gång ska han spela utan staket sa han eftersom han inte behövde det (tyckte han ja)
Efter den rafflande upplösningen på Strike åkte vi som förutbestämt till vissa affärer( plånboken gråter numera vad ska jag göra?)
Nu längtar jag till soffan och Cityakuten så vi hörs....

Måndag 9/3

Önska mig lycka till!! Ska till STRIKE för att gå en match i bowling mot mina barn Sandra och Hampus. Tror att jag ligger risigt till mot Hampus eftersom han använder ett sk. staket...klotet åker aldrig ner i rännan!
Efter denna bravad ska vi till diverse affärer som Sandra tänker tvinga mig till. Antagligen måste jag även betala för eländet om jag känner henne rätt....Undrar vem hon brås på? Troligen mig själv eller? Jag har också en förkärlek till shopping....Synd bara att min ekonomi inte riktigt är lika stark som mitt begär.

See you...

Fredag 6/3

Nyss inkommen från en promenad och nu håller jag på att frysa a****t av mig. Efter en sovmorgon idag har jag  varit på utvecklingssamtal för Emelie. Det gick väldigt bra så nu kan jag slappna av när det gäller henne.
Fick sedan en stund för mig själv på stan innan träffen med Sandra på Da capo**ler**Det var jättemysigt att få vara sjäv med henne en stund. Tänk att min lilltjej har blivit så stor...
Nu tror jag att jag ska sitta på ryggen i soffan en stund...Skönt med lediga fredagar, synd bara att de följs av jobbarhelg bara.

See you...

Torsdag 5/3

....Ska snart gå och lägga mig men tänkte att ni skulle få veta att jag gjort det STORA uppdraget den här veckan. Nämligen veckohandlat efter det förgjorda matschemat. Är väldigt förvånad själv men stolt! Inte nog med att jag fixat detta, har även städat OCH varit hos tandläkaren(Inte kul precis men nödvändigt) Så efter en lång uttröttande dag ska jag nu gå och lägga mig med ett klurigt sudoki.. God natt<3

Onsdag 4/3

Efter en koll på nätet och en titt på MM på svt play tillsammans med kaffe och mackor är jag nu redo för en ny dag. ska jobba senare idag men just nu har jag ledig tid...... Skulle behöva städa men tror att jag sparar det till i morgon. Det är ganska skönt att få bara vara ibland också. Antagligen så städar ingen annan åt mig så smutsen ligger nog kvar och väntar på mig..... Eller ?? Skulle bli ganska överaskad om huset skulle skina när jag kommer hem i kväll...Men glad vore jag(Hoppas, hoppas....)

Undrar om jag ska orka röra på det här fläsket som har strandat runt min midja. Har inte fått någon träningsgaist ännu men jag får väll tvinga mig ändå. Duschen efteråt är i alla fall väldigt behaglig..

See you...

Tisdag 3/3

Äntligen...maten är undanstökad och jag kan nu med gott samvete sitta vid datorn. i dag blev det en variant av flygande jakob eftersom Emelie önskat det. Denna rätt är dock utan jordnötter( De finns i en skål brevid om man så önskar äta snacks till maten) Minstingen Hampus gillade inte rätten trots att han fick vara med och tillreda den.

Har så smått gjort en början till matlista, alltså jag har skrivit upp de maträtter vi vanligen äter. Sedan har jag gjort en veckas rätter, så nu ska det bara inhandlas rätt råvaror. Tror att det får ske på torsdag....

I kväll börjar fortsättningen på husfruarna. vad ska de hitta på denna säsong, spänningen stiger...

See you...

Måndag 2/3

Mmm efter ett bubbelbad med lite hårinpackning och ansiktsmask känner jag mig som en ny människa. Nja nästan i alla fall...lite mer avslappnad är jag ändå!

Har jobbat hela dagen lång men tycker ändå det har varit helt ok. Jag menar vissa dagar orkar man ju inte helt enkelt men som sagt idag var en helt ok dag.

Tittade igår på reprisen av familjen annorlunda och nu har jag bestämt mig...
* Inga fler barn"pust"
* Jag måste börja göra matschema
* Jag måste börja veckohandla( alltid en början mot månadshandling som de har)

Sedan så har jag konstaterat att jag har....
* Lagom många barn
* Oorganiserad handling
* Inte så rörigt som jag trodde( skönt med program där man får se andras verklighet)
Återstår att se om jag nu gör som jag har tänkt......Fortsättning följer.
See you.....

RSS 2.0