Lördag 28/2

Sista februari och det är soligt, soligt hela dagen....underbart.
Tog mig en stärkande promenad i det vackra vädret på förmiddagen men som av en händelse "råkade" jag hamna på lågprismagasinet, konstigt eller hur? Som av en slump kom det med lite av varje..hmm.
Har känt mig jättetrött hela veckan och haft grym huvudvärk i flera dagar så nu behövs det vila.
Så i dag tänkte jag mig bara att njuta av ledigheten eftersom det inte är något inbokat för min del (otroligt men sant)
Måste bara ner en sväng till affären för att inhandla diverse matprylar och en massa gott. I kväll är det  ju melodifestivalen och den får man inte missa. Hoppas en del på Agnes låt för jag tycker att hon har en härlig röst.
See you...

Onsdag 25/2

Oj, oj, oj vad jag ska bli "snygg" ikväll. Anita från Mary Kay ska komma och hålla i hudvårdskurs för mig och några till. Själv så ska jag få prova en massa smink. Det ska bli skoj, det är ju inte varje dag man bryr sig om sitt utseende.
Just nu försöker jag utan större lycka att få upp Hampus från badet( han kan tydligen bada hur länge som helst)


Rosa äger...

Tisdag 24/2

Hej alla det var ett tag sedan jag skrev. Har ju varit med familjen i Tänndalen i några dagar och njutit av all dess prakt.
Det har varit jättetrevligt med glatt sällskap och mycket snö. Uppe på fjällen var det som mest 2,5 meter snö( Helt otroligt)
Vi hade tur att få tillgång till flera fina skotrar som vi använde flitigt i flera dagar. Faktiskt så blev det mer skoter än skidåkning och barnen tyckte det var helt ok.
Det värsta är att jag glömde kameran hemma så det fick bli några kort med mobilen istället....


Uppe på fjället...


Någonstans på väg hem...


Någonstans på väg hem...



En väldigt nöjd Hampus med Emelie bakpå...

Onsdag 18/2

Fick några minuter över innan Stressen sätter in. Som tidigare sagt så ska vi åka norrut idag. Har INTE gjort allt klart som ska göras....men, men det ordnar sig alltid som någon klok människa sa en gång.
Tänkte dra dammsugaren över golven eftersom det är så skönt när man kommer hem igen och det är gjort!
Senare idag så ska barnen på "Bolt" biofilmen ni vet. Då tänkte jag fixa sista handlingen och lasta in ALLT i bilen. Ungefär när det är klart så kommer nog gubben hem från sitt arbetspass och vi kan möta upp den andra Bååth familjen och äntligen åka...
Känner att tiden går så dert är nog dags nu att sätta fart....
Ha det skönt för det tänker i alla fall jag ha.

Tisdag 17/2

Pust och stön vad jag har mycket att göra idag....Blir trött bara jag tänker på det. Eftersom vi ska norrut imorgon finns det en hel del bestyr idag som ni förstår. Ska packa men först behöver jag tvätta lite underställ m.m.  Det är då märkvärdigt att allt ska ligga i tvätten som man behöver.
Ska också storhandla en massa som vi behöver. Tänkte laga lite mat i förväg eftersom jag blir så fruktansvärt lat efter en dag i backen. Laga mat är då det sista jag vill göra, tycker det räcker med att värma den medhavda maten.
Sedan var det det här med skidutrustningen, passa allt eller? Det får jag verkligen hoppas, har varken tid eller råd med fler extra utgifter nu.
Tror att medans tvättmaskinen blir klar att jag ska ta mig i kragen och gå en promenix. Frisk luft piggar alltid upp!!

Vi hörs när vi hörs.....

Alla hjärtans dag...

Du är du
Jag är jag
Tillsammans är det vi
Du är som mig
jag är som dig
Fast lika är vi ej
Det bästa ifrån dig
Det bästa ifrån mig
Är barnen som kom utav oss



Jag älskar dig<3



Fredagen den trettonde....



Jag säger bara det fredagen den trettonde, så nu är det sagt. Tror inte så värst mycket på skrock och otur. Vet dock att det finns de som inte lämnar huset och för den del sängen en sån här dag......Men, men man vet ju aldrig kanske kommer han, ja du vet Jason.... eller någon annan otäck påhittad figur från filmens värld. Hahahahaha....
Nä då är det allt en mycket trevligare dag som väntar imorgon...tror att sonen har ritat något fint till mig...Hoppas det ialla fall.
Ha en skräckfylld fredag...

12/2

Jaha då sitter man här igen då...
Jobbet har flytit på idag ända tills klockan började närma sig tre. Då var det som att John Blund tappat ett helt lastbilsflak med sömnpulver i mina ögon. Hur kan man bli så trött så fort. Energin tog helt enkelt  tvärslut...Kanske lite godis kunde hjälpa....Någon som har?
Hoppas att det är något bra på Tvn ikväll som jag kan somna till. Har faktiskt ingen aning vad tablån har att erbjuda...
god kväll!

Torsdagsmorgon

Gårdagen var jag tillsammans med mina jobbarkompisar på scandic och hade planeringsdag. Allt var trevligt och vi fick mycket god mat......
Ska iväg och jobba nu...
See you

Måndag 9/2

Nu måste jag bara sitta här en stund för att ta igen mig. Efter en tråkig förmiddag(har städat och varit på Nora Vc) har vi haftf en skön eftermiddag ute i solen!!.....med lite snökrig. Bildbevis följer här nedan.




  Jag älskar snö..... 

Söndag 8/2

Efter en lite"trött" morgon( Var ju på After Dark igår) Gick vi ut i det härliga och snöiga vädret. Tog en hel del vinterbilder som kommer här....
 















See You....

Leeedig...

Jag blilr gaalen på det här j***a internet. Precis när jag skrivit klart och bara  väntar på att det ska publiceras då lägger skiten ner.ÅH blir så trött!!
Annrs så skrev jag ungeför så här:

Det är allt härligt att veta att efter frukost och lämning vid skolan så har man tid som är ens egen. Har tvättat och fixat lite.
Har även gjort ett försök till ett vackrare hår men ser typ ingen skillnad. Snacka om onödigt arbete.

Sitter här nu och funderar på vad vi ska äta till kvällen. Börjar bli så tjatit med skagentoast till förrätt, oxfile med gratäng till huvudrätt, pannacotta till efterrätt och lite senare cheesecake till kaffet.....
Äh bara skoja...här brukar det serveras korv eller köttförs i alla olika former. fast det är jag inte sugen på idag så det får funderas en stund till.

Ska snart hämta Sandra och Hampus i skolan, så vi hörs en annan dag...eller?

Onsdag

Tjena...Sitter här med en god kopp kaffe och kollar runt lite på nätet. Har nyligen förutom bloggen även fixat Facebook.  Så nu finns jag för omvärlden om det är någon som är intresserad. Hade faktiskt fått några vänförfrågningar och det var kul eftersom jag inte lagt ner någon tid på att söka själv. Det får det bli ändring på nu... 
Senare denna förmiddag ska jag ner och åka skridskor med Hampus klass. Om jag nu bara kunde hitta någon hjälm( Det måste man väll ha när man åker med skolan eller??)
Hoppas bara att jag kan stå på benen efter skridskoåkningen för det är tänkt att jag ska jobba ikväll.
So long...
.

Tisdag

Jobbat klart för idag. Jag hade tur och fick ta friskvård så jag ska snart åka med Emelie och Hampus till badhuset för att simma några längder. Inte för att jag direkt trivs med att visa upp mej i baddräkt men jag får väll gömma mej i handduken för att sedan smyga mej ner i vattnet.
See you later...

Ny vecka..

Första dagen på denna vecka är snart till ända och vilken härlig dag det var! Visserligen var det kallt i morse och jag var lite rädd att bilen skulle strejka men idag kunde man lita på svarta faran...Skönt! Sedan ju längre timmarna gick desto soligare blev det. Så idag kände jag verkligen för att känna solen mot ansiktet och ta mej en promenad.
Till middagen idag testade jag Hampus smaklökar och gjorde våfflor på hälften grahamsmjöl. Han märkte ingenting och det är ju kanon så hädanefter blir det lite nyttigare våfflor.
Åh vad jag längtar att åka skidor..det får nog bli en tur till sportlovet.
I kväll är det Prison Break..Gudars vilket ögongodis!!!!! Ja serien är ju också spännande förstås.
Hej svejs...

Blir ni sugna nu...

Söndag

Så har ännu en ledig helg snart tagit  slut...
Dagen började med simskola för Hampus kl.10.00. Han längtar till den hela veckan, han säger att söndagarna är den bästa dagen, just för att det är simskola då. Tänk om jag också kunde längta till att träna...
Sandra hade mindre tur idag då hon blev sjuk igår och inte kunde åka på länsuttagning i hockey idag men det kommer väll fler chanser för henne hoppas jag.
Efter maten idag la jag och Sandra  oss i Emelies stora säng tillsammans med henne och tittade på Narnia 2. Jag kom ihåg en del av filmen sen vi var på bio på den. Det är ändå ett otroligt arbete de måste ha lagt ner på den med tanke på alla varelser som är med i filmen.
Efter att jag har klippt Sandra och tagit mej en låång dusch ska jag bänka mej i soffan och titta på Beck...
Imorgon blir det till att gå upp tidigt eftersom jag bytt arbetspass med en jobbarkompis. Börjar så smått ångra mej nu men det är väll  försent för det nu. Förresten är det kanske bra att ha ett byte tillgodo om jag vill byta i framtiden
See you later ...

RSS 2.0