Vattenskidor....

Ni förstår väll kanske varför det inte händer så mycket på den här sidan. undrets tid är inte förbi. Solen är här med hela sin underbara kraft och då vill i alla fall inte jag vara inomhus.
Just nu är det vattenskidor för hela slanten. Hampus går på vattenskidskola och Emelie är med som diverse hjälpreda. Själv pendlar jag mellan arbetet, hemmet och vattenskidklubben. Börjar längta väldigt mycket efter semestern nu.
Här kommer några bilder av världens bästa Hampus.









Hoppas på en liten film senare....

Lek & bus.....

Ledig dag idag och regnet ville liksom aldrig ta slut...Varför, skulle det inte var vackert väder med sol måndag-onsdag. Jag måste ha missat något eller så har nyheterna fel som vanligt.
Lagom uttråkade så beslutade vi(Barnen och jag) att vi skulle ta oss en sväng in till Örebro för lite lek & bus. Självklart blev det ett "litet" stopp på ett par affärer innan buslandet.
Vi stannade på Stadium för att förnedra mig lite i provhytten med diverse bikinisar...SUCK! Inte roligt kan man säga men det kom med en hem i alla fall. Man kan ju inte bada naken men vackert på mig blev den då rakt inte. Kan det bero på den stora badringen som jag släpar runt på för jämnan runt midjan eller?
Nåja imorgon är en annan dag och jag tror nog att solen tittar fram en stund då(Hoppas, hoppas)

See you..

Söndag...

Har varit i Linde för att titta när de duktiga fotbollstjejerna spelat seriematch mot just Linde. 4-2 till Nora känns rättvist men bollen ska som sagt in i mål också och det tog sin tid.
Det var just det som saknades i gårdagens match Sverige- Danmark. Snacka om frustration....Komentarer är överflödiga.
Imorgon hoppas jag att det inte regnar. Det kunde allt få bli lite varmare också än vad det varit i helgen. Är det meningen att det ska vara så här kallt i juni?
Är ledig fram till tisdag eftermiddag då det åter vankas arbete. Innan dess måste jag bestämma vad jag ska bjuda på till examenslunchen. Det måste ju förberedas innan så smörgåstårta eller något liknande får det nog bli. Jag får se men förslag tas tacksamt emot.

See you...

SOOOOOL

Gudars vad man mår så mycket bättre bara det är lite härligt väder. Sol, sol, sol....UNDERBART!
Har hört att det är sämre väder på ingång redan imorgon så jag har verkligen pasat på att njuta av solen hela dagen lång.
Kvällen  avslutades på Ängarna där ena dotten hade hemmamatch i fotboll.
Eftersom hon har ont i hälsenan stod hon i mål idag. Det gjorde hon med bravur må jag säga. Det är inte lätt att stå i mål när man inte gör det annars. Så det var en smula nervöst att stå  brevid och heja på. Varför nu jag behövde vara nervös , de VANN ju,hahaha.......
Imorgon vankas det personalmöte och sedan vidare mot Örebro med äldsta dottern för inhanding av det sista inför examen.

See you...

RSS 2.0