29/4

Tjenixen alla...
Väntar på att kaffet ska bli klart  så jag kan ta mig en härlig frukost vid Tvn och titta på Ugly Betty som jag fick spela in igår. Var med Sandra i Linde som tränade fotboll och vi kom inte hem förrens straxt före nio. Idag är jag ledig som tur är för oj vad jag har mycket att göra. Dricka kaffe, vila, se på TV, äta lite till, vila igen m.m.
Skämt åsido jag är faktiskt fullbokad med diverse hemarbeten. Ett måste är i alla fall att klippa rosorna, musöronen på björkarna har jag sett ett tag nu och då är det ju hög tid för rosklippning.
Utvecklingssamtal med Sandra måste också in i agendan idag. Närmare bestämt klockan elva.
Hmm efter samtalet tror jag att jag passar på att handla det jag behöver. Systembolaget har ganska hög prio idag. Ska på jobbträff senare ikväll och då vill en ha lite gott......försa vad jag ska ta??
Kaffet har puttrat klart så vi hörs....

Onsdag...


Igår på min lediga dag var jag till jobbet ändå!! Vi ska få arbetsskor och jag var där för att prova ut ett lämpligt par. Har svårt att tänka mig ett liv utan mina älskade "foppa"skor men jag ska ge det nya paret en ärlig chans. I ärlighetens namn har alla skoförsäljare gått ihop mot crocs för nu har jag stött på flera som fullkomligt smutskastar plastskorna.
Jag fattar ingenting de är ju hur sköna som helst.
Själv är jag av den åsikten att jag aldrig haft ett par bättre arbetsskor!
Vi får se om de här nya skorna får göra det  nygamla paret sällskap i mitt klädskåp på Hagby Ängar..
Måste cykla iväg till jobbet nu för ett kvällspass.

See you...

Slöö..

Ledig idag och vad gör man då då?
Jag har då rakt ingen lust för nånting idag så jag har bestämt mig för att helt enkelt ta ledigt!
Inte ha en massa måsten, inte göra mer än vad jag har lust med...INGENTING!
Har kastat ut påsken men mer gör jag inte......
Jo just det, kom just på en sak jag vill göra nu...Äta och se på en inspelning av navy CSI!

See you...

Fredag den 17/4

Nu var det dags igen ...... att jobba helg förstås. Lite krångligt blev det dock eftersom Tomas också var tvungen att jobba denna helg. Tack och lov att det finns föräldrar ibland som kan ställa upp när det krisar.
Igår kom den nyblivna sextonåringen hem från en blöt men lyckad Sälenresa. Mest glad är jag att hon inte skadat sig( Tänk om hon kunde använda hjälm!)
Efter ett snabbt ombyte för Emelie så fick hon sina presenter och en väldigt sen födelsedagsfika.
Tyvärr så krånglar kameran så det får bli en gammal bild på vårat födelsedagsbarn.
Här är Emelie 4 år...

Circus...

Lovade bilder från circusen som vi var på Hampus och jag. Så här kommer ett par...



Hampus och clownerna tackar för sig. Gissa om sonen först tyckte det var roligt men ack vad pinsamt det blev sen när han träffade kompisarna i pausen.



Kamelerna kom väldigt nära.  Anisktsuttrycket får tala för sig självt...
Hampus var ganska nöjd med kvällen men han har ju sett på Pippi Långstrump och nu undrar han....Var var världens starkaste man? Annars så tyckte han inte att det fattades något!

Onsdag

Nyss hemkommen från staden med litet s.... Där har vi(Hampus och jag) varit för att köpa circusbiljetter till kvällens föreställning. Längst fram fick vi platser och Hampus är väldigt förväntansfull. Vi får se om jag kommer ihåg att ta lite kort som ni får se imorgon.
Idag har Emelie åkt till Sälen med fritidsgården och kommer hem i morgonkväll. Känns konstigt att hon inte är hemma på sin födelsedag. Har tänkt att göra en tårta som vi får äta som kvällsmat när hon anlänt vid 21-tiden.
Nu skulle jag egentligen behöva städa lite mer. Började i förmiddags men har ingen lust med fortsätttningen.

See you...

Måndagkväll

Äntligen är denna låånga påskhelg över. Har ju jobbat mig igenom den och har nu ledigt i tre hela dagar. det ska bli alldeles underbart skönt.
Imorgon ska jag inte göra just nånting utan bara vila upp mig. En stärkande promenad kan det ev. bli i alla fall.
Annars finns det en massa jobb här hemma som behöver göras men det finns antagligen kvar tills på onsdag då jag förhoppningsvis har förnyade krafter.
Hampus sover hos mormor och morfar i natt så här vankas även en härlig sovmorgon  också...Ibland ler livet emot en...


Låångfredag

Njuter av de sista timmarna i frihet. Här ska jobbas hel långa påskhelgen.
Solen lyser ute så jag tror att det kan bli en skön promenad lite senare. Skulle vara trevligt med sällskap men man kan inte få allt här i världen.
Altanen är numera avstädad så där kan det blil en kopp kaffe, det också lite senare. Vad ska jag hitta på nu då innan det där lilte senare. Jo det ska jag tala om.....just ingenting, härligt va?

See you...

Torsdag-fredag

Har precis hämtat hem yngsta dottern från ett utdött disco...skönt tycker jag, att det inte var så värst mycket att ha för nu kom hon hem tidigare än väntat.
Den andra dottern får jag nog vänta på länge än. Antagligen hinner jag lägga mig och nästan somna innan hon står där glad som aldrig förr. Tänk jag kan inte minnas att jag var så där glad när jag kom hem på natten i samma ålder. Jag smög nog mest in för att inte väcka mamma när jag tänker efter....

See you...

Onsdag 8/4

Varför ska det regna en sån här dag när man har sån lust att vara ute?
Det fick bli en sväng in till Örebro för diverse inköp. Både barnens ena kusin och våran äldsta dotter fyller år i nästa vecka så det behövdes en del paket.
Hampus som varit hemma från skolan sen i måndags  fick följa med som "smakråd"...Hahaha, nä skulle inte tro det. Han ville mest ha saker till sig själv istället! Han fick en tröja som han blev så fötjust i. Jag tror att hans storasystrar smittat honom med modebaciller. Nu frågar han hela tiden saker som:
-Ser det här coolt ut? eller- passar det här ihop? Vet inte vad jag ska tänka om det. Tyckte det räckte med två tjejer som hela tiden har matchat kläder och skor men nu har man en grabb som håller på att bli likadan....SUCK...
Det blev förståss en massa godis också, var extrapris på coop så då blev det ännu mer än jag tänkt från början.
Hoppas nu bara att det kommer många små söta påskgubbar/kärringar på påskafton för godis det har jag!!
Vi var hos ett par vänner i helgen som lagade fisksoppa och det lät så gott så idag ska den provas här hemma!

see you...

Måndag...igen!

Vad veckorna går fort , jag hänger inte med. Nu är vi redan inne i påskveckan. Ännu har jag inte flugit till blåkulla men vem vet vad som händer inom kort.
Har jobbat hela dagen lång med envis värk där bak....inte så kul men det går.
Hade en chans att få stanna hemma idag och imorgon eftersom Hampus vaknade med hackelihackhosta ochsnörvelfeber i morse. Fast Tomas hade ändå tagit ett par timmar ledigt så det låg närmare till hands att han fick stanna hemma den här gången. Det blir antagligen fler gånger..
Trodde inte att det skulle bli så allvarligt med febern för när jag kom hem i eftermiddag var han feberfri!! Läget har dock ändrat sig av en feberfrossa för nu är tempen uppe i 40 grader. Hur kan temperaturen stiga så snabbt?
Hoppas bara nu att vi andra klarar oss från att bli sjuka, det är ju snart påsk som sagt var....
Ska gå till lillplutten och stryka lite över hans rygg och panna för det vet jag att han tycker om

See you...

Söndag 5/4

Jag bara undrar, var tog solen vägen? Har blivit smått beroende av den så abstinensen har kommit nu.
Har ont i nacke och skulderblad idag, kanske överansträngde jag mig igår eller så är den här kroppen helt otränad. I vilket fall som helst känns det inte riktigt bra, som han i reklamen säger.
Eftersom solen inte vill komma fram har jag ett städprojekt i klädkammaren. Kommer inte in där längre och jag börjar behöva en del kläder och skor som antagligen lilgger nånstans längst in...suck..

See you...

Mera sool...

Ursäkta mitt dåliga bloggande men det finns en väldigt bra förklaring till det.....Det har varit så himlans vackert väder i flera dagar så vem har lust att hänga vid datorn!
Med solen har också energin och lusten att fixa med allt möjligt kommit och det är tur det för herrans vad mycket det finns att göra så här på vårkanten.
Jag har tvättat köksfönster och hängt upp vårgardiner, bytit dukar, lampskärmar m.m. Ovanpå det har jag städat inne och lite ute. Det vill säga kastat den gamla ljungen och satt i påskliljor och penseér och tagit fram lite trädgårdsmöbler.
Sedan har jag bara njutit av att sitta i solen med en kopp kaffe.....
Idag har jag och Hampus tagit oss en lång(För Hampus iaf) cykeltur till Hitorp för fika hos mormor och morfar. Efter det cyklade vi till lekparken som ligger i närheten av m.o.m, bästa lekparken i hela världen enligt Hampus.
Nu är det dags för lite lördagsgodis och mys i soffan med någon film som Hampus valt.
Här är några bilder från mobilen tagna idag....


Första tussilagon för i år....


Krokus från min rabatt...


Kompisgungan från världens bästa lekpark...

Sool..

Nu går jag ut....Solen här kommer jag!

Leedig...

Vill bara tala om att jag är ledig idag och att det är sool ute....Härligt att just den kombinationen har slagit in.

RSS 2.0