Tjenixen...

Ett tag sen sist..igen men herre gud vad tiden går fort när man har SEMESTER.
I helgen som varit var vi tillsammans med ytterligare en familj i Skara Sommarland i dagarna två. Det har badats, åkts gokarts, åkts karuseller och framför allt ätit en massa onyttig mat!
Måste säga att barnen även de stora (papporna) var nöjda med helgen. Vädret hade vi tur med också. På lördagen började det inte regna förens vi gick mot utgången. på söndagen kom det en skur lagom som vi åt middag.
På söndagen var det lite mindre folk och barnen hann göra desto mer.
Innan vi åkte hem mot Nora igen kollade vi på några duktiga tjejer och killar som hoppade från höga master ner i en liten pool. Har sett showen ett annat år så jag blev inte lika imponerad som första gången.


Snygga rallybrudar.


Det brann lite kan man säga...

Ja just det, det var en massa fiskar vid vattenskidbanan på skara som var som gamar. De åt allt som man kastade i åt dom. En del hamnade nästan på land.



Äckliga eller hur??

Hemma igen...

Borta bra men hemma bäst, det är så man brukar säga. Fast i ärlighetens namn gjorde det inte direkt ont att bo på hotell så jag vet inte riktigt. Jag kanske borde berätta vart jag har varit någonstans . Det är ju inte alldeles självklart med tankeläsning så här genom webben.
Först så har jag varit på Tjörn för att hämta Sandra som varit på Maria Rooth läger. Sedan åkte hon och jag ner till Göteborg i spöregn för att inkvartera oss på Panorama hotell.
Eftersom varken Sandra eller jag knappt sovit natten innan så tog vi oss en tur till hotellets spa för lte avkoppling.
Därefter gick vi som sig bör när man är i götet en promenad på Avenyn. Där hittade vi en mysig resturang som vi tog oss en matbit på.


Sandra åt oxmedaljong med pommes och bearnesås.


Själv åt jag pasta(fast med ett finare ord) med kyckling, jättestarkt men gott!!

Kvällen blev tidig och vi vaknade utvilade nästa dag för en massa shopping på Nordstan och en helkväll på Liseberg.
Vi bestämde oss för att vi skulle ta oss en tur till Ullared innan vi styrde mot hemmet igen. Där skulle jag kunna handla ihjäl mig om kassan tillät men våran budget var ganska begränsad denna gång.
Det vi inte bestämde om var den för*****de bilen som naturligtvis fick för sig att gå sönder där mitt ute i ödebygden, 40 mil hemifrån.
Inte kul som man säger...Några timmar senare är vi dock(tack och lov) på rullande väg igen om än många tusen fattigare...SUCK!
Trippen med Sandra började bra men den kunde ha slutat trevligare men säg den lycka som varar i evighet.
Tack och god natt!!

ÄNTLIGEN!!!!

Är datorn hel igen. Trodde den somnat in för alltid efter sista åsksmällen. Fast som tur är så har jag en man som tydligen kan fixa nästan allt. Så nu finns det återigen hopp. Halleluja!!!(Det kostade visserligen en slant men det var det värt, man har massor av värdefull information i datorn som en inte vill förlora)
Ikväll blir det grillat ute vid vattenskidklubben för oss alla som hjälp till vid helgens tävling.
En stor eloge till oss som stod ut under lördagens hällregn. Söndagen var ju betydligt bättre även om tävlingen drog över flera timmar. Så ikväll ska det bli skönt med lite avkoppling, vin (och sång)
Vill bara tillägga att jag saknar min lilla Sandra som är i Tjörn på hockeyläger hela veckan...
Tänker och längtar efter dig<3


Sandra in action.......

Smultron..Mm

Titta så många härliga smultron hampus och jag fann i trädgården





Jag fick faktiskt smaka tre stycken, generöst eller hur?

Trött!

Jaha då var årets Noradagar över för denna gång. Kan inte säga att jag varit nere på stan något överdrivet men trialton tittade jag i alla fall på. Tänk om en kunde vara så där modig så man kunde ställa upp och visa sig för hela stan. Jag är inte så värst tränad heller så risken skulle vara stor att arrangörerna hade packat ihop innan jag kom i mål.
En stor eloge för de som slutförde utmaningen!
Mina döttrar var förstås ute både fredag och lördagkväll så någon vidare sömn för mamma Bååth har det då rakt inte blivit den här helgen.
Ordet för den här dagen kommer bli TRÖTT!
Idag är det en så kallad "mellandag" på grund av två skäl. Det första skälet är:
Jag är så himlans trött så här kommer inte bli många knop gjorda.
Det andra skälet är:
Imorgon ska jag och Hampus åka till Hova för deras riddarvecka. Att Hampus längtar, det kan man lugnt säga.
Så det är full fart framåt som gäller efter den här vilodagen.
Sedan vill jag bara tala om att jag har bara tre arbetsdagar kvar innan jag går på semester....HÄRLIGT!

RSS 2.0