Lördag 30/1

Nyss inkommen från en "jobbig" sparktur med Hampus, det vore synd och säga att det var fint före hela vägen. jag är helt matt i mina armar,pust...
Ska snart köpa lördagsgodis och vänta på att  finalen på körslaget ska börja. Vet ej om man ska heja på snyggErik eller Hanna än, tycker båda känns som värdiga vinnare. Återstår att se hur de olika körerna presterar ikväll då.

Lördag

Det är härligt med lediga lördagsmornar, särskilt när heeela familjen(plus en extra) kan äta frukost tillsamans. Det är inte så ofta det händer.
 På övervåningen hörs guitar hero spela och från vardagsrummet hörs det Scooby doo från Tvn, tänk då om Emelie och Tomas hemma också varit hemma.  De är på IKEA och Tomas ska försöka sätta hastighetsrekord i shopping . Säger bara lycka till för Emelie vill gärna ta tid på sig...(undrar just vem hon är lik?...) 
Känner mig lite trött så jag tänkte försöka lura ut Hampus på en mindre promenad, för att frisk luft piggar alltid upp!!
      

Fredagkväll

Nu är det straxt dax att bänka sig framför Tvn och let`s dance..Härligt.
Idag har jag varit ledig och därför tagit mig sovmprgon, det var välbehövligt. Efter att jag hämtat Sandra och Hampus på skolan åkte jag och Sandra till örebro där jag äntligen tog mig tid för en klippning. Sandra  fick äntligen sin navelpiercing. Ska tilläggas att både Tomas och jag fått tagit många diskussioner om just detta ämne. Jag tycker egentligen att hon är för ung men samtidigt tycker jag att det är väldigt snyggt med just piercingar i naveln. Hm men nu fick hon ta en i allafall.
Ha en trevlig kväll för det tänkte jag ha...so long.

Torsdag 29/1

Jaha då har man gjort det som jag skulle idag då...jobba, varit till Lbg las med Sandra, jobbat igen, hämtat Hampus, handlat, lagat mat, diskat, vikit tvätt och slängt på en ny tvätt....Skönt nu väntar bara soffan på sällskap men inte riktigt än för jag måste nog se till att Hampus blir "nattad" först men sen....

              .
     Emelie                                         Hampus,  Emelie,och Sandra                                                

jobba

Då har jag varit och tittat på alla duktiga barn när dom åker skridskor. Det är otroligt vilka framsteg de gör hela tiden, själv är man ungefär som Bambi på hal is.
Efter dusch och mat finns det nu inget annat val än att åka och jobba...kul eller hur?

Klätterapan Hampus...

Kaffe..

Sitter här och väntar på att kaffet ska bli klart ...det ska bli väldigt gott!
Den här morgonen var väldigt lugn eftersom tjejerna åkt till Sälen med skolan tidigt idag. Det blev bara Hampus och jag till frukost, vi fick t.o.m tid över att titta på mail och smsa till Sandra som sitter på bussen nu.
Efter lite göromål här hemma tänkte jag mig en promenad till karlsäng där Hampus klass ska åka skridskor. Får antagligen knyta en hel del skridskor där men det är väll också motion och det behöver jag.
Nu känner jag igen en välbekant doft ifrån köket ..KAFFE..så jag måste nog gå .

Duktig..

Duktig jag är...jag har gått en promenad men det var väldigt halkigt så man blir lite spänd i underbenen. 
Tittade sen lite på mästarnas mästare också och attans vilken snabb reaktion Erika J hade med de blåa spjuten. Anders G stod helt paff och fattade ingenting men han är ju" lite" äldre förstås. Nu får jag antagligen alla pensionärer på mig men är det inte så att reaktionen blir sämre med åren?
Nu ska jag fixa lite av varje innan det är dags att nanna för mig
God natt!

Vatten


Jobba..

Idag har jag tillbringat mina timmar på mitt arbete som jag har på ett äldreboende i Nora. Sedan börjar det andra jobbet, nämligen först hämta minstingen på fritids, handla mat och sen snabbt hem för att tillreda  middagen. Trodde jag ja, men ibland har man tur och idag var det dags för min. Min mamma var här och hon hade minsan fixat både med korv och fisk( barnen blir verkligen bortskämda) med potatismos. Det kändes jätteskönt eftersom man är lite trött efter jobbet. Nu ska jag bara försöka ta mej i kragen och gå den där långpromenaden som jag och Madde bestämde igår. Hm vi får väll se, duschen och soffan lockar ganska mycket också.

Solnedgång...


Hej hopp!

Säger bara ett hej och välkommen till min sida. Nu återstår det bara att se om jag orkar trycka på lite tangenter lite lagom regelbundet...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0